lauantai 27. kesäkuuta 2015

Blogistanian lukumaratonin lopputunnelmat

Eilen kello 22.00. laitoin Sherlockin kannet kiinni ja huokaisin. Ensimmäinen lukumaratonini oli ohitse. 

Lopulliseksi sivumääräksi tuli 637 sivua. Olin laskenut joitain sivumääriä väärin, joten edellisessä postauksessa mainitut sivumäärät heittävät välistä häräpyllyä. (Ei ole toi matikka mun juttu, ei.) Olen vähän pettynyt tuohon määrään. Okei, kyseessä oli tosiaan ensimmäinen maratonini ja kirjavalinta ei ehkä ollut paras. (Ja muiden bloggaajien sivumäärien lukeminen aiheuttaa alemmuudentunnetta...) Olisi pitänyt lukea ohuempia kirjoja, joissa on selkeä, ehjä juoni. Annan jäähyväiset on loistava kirja muuten, mutta huono maratonkirja juurikin episodimaisuutensa takia. 


Tästä alkuperäisestä lukupinosta sain luettua Karrelle polttavan helteen, Annan jäähyväiset ja kolme ja puoli Sherlock-tarinaa. Tyttöön ja helmikorvakoruun en ehtinyt tarttua, vaikka se olisi ollut luultavasti parempi vaihtoehto kuin Anna

Valituksesta huolimatta maratonista jäi hyvä mieli. Oli hauskaa viettää päivä vain ja ainostaan lukien, seuraillen samalla muiden edistymistä. Sain pari rastia kirjankansibingoonkin, joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;) 

Mutta ensi kesänä uudestaan, paremmalla kirjavalinnalla. Tsemppiä vielä niille, joilla lukeminen jatkuu, kyllä te pärjäätte! :) 

Ai niin ja vielä pikkuinen ilmoitusasia. Kesäkuun kooste saattaa viivästyä hieman, en osaa ihan täysin sanoa milloin. Se kuitenkin on tulossa, joten älkää hätäilkö ;)

8 kommenttia:

 1. Minulla on tuo iihan sama tunne, kun katson muiden suorituksia. Ja se kun toivon lukevani ainakin kaksi kirjaa ja luen vähän yli yhden. Mutta ihmiset lukevat eri tahtia :) Varmasti parannat seuraavassa, niin minäkin tein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ajattelin lukevani koko pinon ja Pottereita päälle... En sit lukenut. Mutta uskon että seuraava onnistuu paremmin :)

   Poista
 2. Hyvinhän tuo meni! Ja eihän 637. sivua ole yhtään hassumpi saavutus. Jos en nyt ihan väärin muistan niin itselläni taisi olla viimeksi lähestulkoon sama :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se tietenkään huono ole, harmitti vaan eka kun muut veteli tuhatta sivua ;) Olen päässyt asiasta kuitenkin yli ja ensi kerralla voi aina yrittää parantaa ;)

   Poista
 3. Tuo oli munkin fiilis aluksi, että äh, mäkin olisin halunnut saada sitä tuhannen luokkaa luettua, mut sit tajusin, että miksi ajattelen noin, eihän se sivumäärä ole lukemisen tärkein pointti vaan kirjan sisältö! ♥

  VastaaPoista
 4. Eipä se sivumäärä tosiaan niin merkkaa vaan lukeminen :)
  Ja suunnilleen samoihin sivumääriin päädyttiin.

  VastaaPoista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.