sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Mun sankarilla on sukkahousut

Tähänastisen lomani voi tiivistää kolmeen sanaan: siivoaminen, lukeminen ja Batman.

Olen siivonnut. Kovasti. Olen luultavasti ihan harmaa siitä kaikesta pölystä. Mutta onpahan ainakin siistiä. 

Olen lukenut. Kovasti. Erittäin hyviä kirjoja. Olen tyytyväinen itseeni. Olen tähän mennessä lukenut yhtä paljon kirjoja kuin koko helmikuussa. Olen myös saanut kauhean kasallisen uusia kirjoja.

Sain ne jopa mahtumaan hyllyyn :) Kiskottuani kirjat hyllystä lattialle totesin, että onhan niitä muutama tässä vuosien mittaan kertynyt. 


Olen katsonut Batmania. Kovasti. Teemalta tulee joka ilta klo 20 yksi jakso 1960-luvulla tehtyä Batman-tv-sarjaa. Se on aika loistava :D Jaksot eivät kestä kuin about 25 minuuttia, joten jokailtainen Batman-hetki ei vie myöskään kovin paljon aikaa. Olen nauranut itseni tärviölle monta kertaa Batmanin pomppiessa sukkahousuissaan kultaisiin minishortseihin pukeutunut Robin kannoillaan. Suosittelen tutustumaan! (En ole ikinä ollut kovin innostunut supersankareista, en ole lukenut alkuperäisiä Batman-sarjiksia enkä nähnyt elokuvia. Tästä kuitenkin tykkään.) 

En ole kirjoittanut juuri mitään. Olen ottanut toistaiseksi vielä nimettömään Noviisi-novelliini reippaasti etäisyyttä ennen editointia enkä ole koskenut Pusuunkaan. Muutamia tajunnanvirtatekstejä tai muita pikkurääpäleitä olen kirjoittanut käsin, kuten esimerkiksi allaoleva Blackbird. Idea tuli (yllätys yllätys) Beatlesin kappaleesta Blackbird, joka on todella kaunis pieni laulu. Yritin olla kirjoittamatta laulun sanoja suoraan, mutta yhteys on huomattava. 

Blackbird

Sä tahdot lentää. Sua on alistettu niin kauan, ettet sä edes tajua sitä. Sun siivet on murtuneet, mutta sä haluut jonnekin tuonne, ylös, siniselle taivaalle. 
On aamuyö, sä et saa unta. Sä kuulet kun linnut laulaa ulkona ja sä itket. Säkin haluaisit niiden sekaan, laulamaan. Kesäkuun valo kultaa sun kasvot. 
Sä katsot sameilla silmilläs taivaalle. Siellä on valo, sä kurkotat käsiäs sinne. Sä olet koko elämäs oottanut tätä hetkeä, että pääsisit lentoon. 
Älä epäröi, sä pystyt siihen. Ota ne murtuneet siivet, opettele lentämään! Sulla ei ole mitään hätää, joku ottaa sut vastaan jos sä satut putoamaan. 
Lennä, siihen sut on luotu. 

2 kommenttia:

  1. Kun oot lukenu ton saamasi kirjapinon on kirjasivistyksesi jo aika mainio :D Tuntsikka ainakin on vaikuttava kirja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, sitten olen vielä sivistyneempi ja viisaampi kuin nyt ;)

      Poista

Sano sanottavasi, mutta älä räyhää. Tarkistan kommentit ja julkaisen vain asialliset :)