maanantai 31. elokuuta 2015

Vuosi sitten

Joku näppärä kaveri voikin otsikosta jo päätellä, että tänään juhlitaan blogin yksivuotiasynttäreitä. Vuosi sitten Lasisipulissa ilmestyi tämän postauksen myötä internetin ihmeelliseen maailmaan. (Mistä puheenollen, kuukausikooste tulee kun tulee.)

Vuosi on mennyt älyttömän nopeasti. Vastahan minä klikkasin sitä "luo blogi"-nappia, eihän siitä ole kuin muutama kuukausi... 

Blogin kolme kaikkien aikojen suosituinta tekstiä ovat olleet lukumaraton-postaus, Tallinnan matkakertomus ja kouluvihkojen tuunausohjeet. (Viimeisintä pyytelen anteeksi niiltä, jotka etsivät ihan oikeaa askartelupostausta :D) Hakusanoista ei mitään hirveän yllättävää tai hupaisaa löydy, mutta toivottavasti Tallinnan katulamppuja (kahdesti!) hakenut nautti taiteellisesta valokuvastani ;) 
Ai niin, sinä Beatlesin viimeisellä keikalla tänne päätynyt: Beatles esiintyi vielä kerran ennen hajoamistaan vuonna 1966 alkaneen keikkatauon jälkeen, nimittäin tammikuussa 1969 Applen studion katolla. Oli pakko tarkentaa tämä, koska huono selitys Budokan-postauksessa häiritsi itseäni ;) 

En tiedä, onko bloggaaminen tehnyt minua uudenlaista ihmistä, mutta ainakin bloginpitäjänä olen kehittynyt. Olen saanut uusia ystäviä ja päässyt tilanteisiin, johon ilman blogia tuskin olisin eksynyt. Lukumaraton, kirjankansibingo, blogihaasteet... Ja härregyyd, 23 lukijaakin on ilmestynyt kuin varkain! Kiitos teille, jokaiselle, että olette liittyneet lukijaksi. Kiitos jokaiselle, joka jaksaa jättää kommentin käynnistään. Kiitos jokaiselle, joka ylipäänsä lukee ja tykkää. Kiitos. Ilman teitä ei olisi blogia. Bloggaaminen on hauskaa, ja toivon, että elämässäni riittää aina aikaa tälle pienelle, hassulle ja vaaleanpunaiselle jutulle. Katsellaan maailmaa Lasisipulin läpi vielä vuosi jos toinenkin, toivon mukaan mahdollisimman monen sellaisen ajan :) 

Pistetään loppuun vielä aiheeseen sopiva biisi. Mikäli joku on joskus ihmetellyt, msitä blogin nimi tulee, selitys löytyy linkin takaa ;) 

Kiitos että olette olemassa. Lähetän virtuaalisen halin ja poskipusun kaikille, olette rakkaita<3 

10 kommenttia:

 1. Mä luulin et olisit ollu täällä kauemmin. Minä oon sua vähän päälle kaksi kuukautta vanhempi! Yllätyin!
  Onnee hei yksveelle, ihanaa että olet täällä.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, aina voi yllättyä :D

   Kiitos, ihanaa että sinäkin oot :3

   Poista
 2. Onnea yksivuotiaalle, toivottavasti edessä on vielä monen monta vuotta :) Blogiasi on aina mukava lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kiitos :) Enköhön minä riehu täällä vielä pitkän aikaa :D

   Poista
 3. Minä olen tasan neljä kuukautta nuorempi :3 Paljon onnea, blogisi on ihana ja yksi lempiblogeistani <3

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea! Mäkin yllätyin siitä, että oot vasta yksvee! Blogisi on ihana! <3 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikutan ilmeisesti vanhalta ja kokeneelta bloggaajalta :D Kiitos kovasti :3

   Poista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.