keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Se tuli taas löpisemään jutuistaan

Olen ollut taas vaihteeksi vähän epäaktiivinen täällä blogin puolella ja jos totta puhutaan, myös tosielämässä. Ei, en ole kuollut, älkää huoliko.

Koeviikko tuli ja meni ja selvisin hengissä, vaikka kirjoitinkin elämäni huonoimpia esseitä ja muutama muukin vastoinkäyminen iski. Kummasti koeviikolla rupeaa kirjahyllyn siivoaminen ja levynkansien tutkiminen kiinnostamaan enemmän kuin ennen. Olen lukenut kirjoja, höttökirjoja ja Potteria ja Siepparia ruispellossa. En ole kirjoittanut JL:aa enempää kuin 200 sanaa, mutta sen sijaan Pusun tulostettu paperipinkka on kirjoitettu täyteen punakynämerkintöjä (oikeasti merkintävälineenä oli kuulakärkikynä, mutta punakynä kuulostaa paremmalta). Pusun piilotan nyt vähäksi aikaa pöytälaatikkoon ja keskityn JL:aan. Päässä kolkuttelee lisäksi yksi vanha idea, johon haluaisin ehkä tarttua, mutta kirjoitan talvisen JL:n ensin loppuun.

Hiihtoloma on erittäin pian ja toivon jaksavani sinne asti. Loma tulee tosiaankin tarpeeseen! Aikaa kirjoittaa, lukea ja nukkua, neuloa ja haaveilla ja nähdä ystäviä. Sitä odotellessa ihastelen lumisadetta ja luen Potteria.

Toivottavasti teilläkin menee kivasti.


2 kommenttia:

  1. Laitoin sulle kivan haasteen http://lahettakaaminullekirjoja.blogspot.fi/2016/02/unpopular-bookish-opinions.html

    VastaaPoista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.