torstai 30. huhtikuuta 2015

Elämä on kuin greippi

Kaikki valtakunnalliset kokeet ovat nyt viimein ohi, voisin tanssia onnesta. Tosin taidan säästää voitontanssejani hieman, tulossa on vielä terveystiedon, mantsan, matikan, yh:n, ruotsin ja enkun kokeet. Lisäksi pukkaa haipakkaa kuviksen päättötyön kanssa, pitää ottaa se kotiin maalattavaksi.

Onneksi viikonloppu on vapun kunniaksi kolmipäiväinen. Saa nukkua pitkään, ihanaa. Plus että viikon kamalin koulupäivä, perjantai, jää pois. 

My heart will go on menetti viimeisenkin vakavuuden rippeensä, kun Youtuben ihmeellistä maailmasta löytyi aivan järkyttävä coveri :D

Ilmaisutaidon näytelmän ensimmäinen ja viimeinen esitys oli tänään, se oli kivaa :) Jännitti ihan sairaasti, mutta hyvin meni ja kivaa oli :)

Mutta joo, hyvää vappua kaikille tasapuolisesti :)

Ps. Otsikko on Douglas Adamsin kirjasta Terve ja kiitos kaloista. Koko lainaus kuuluu seuraavalla tavalla: 
"Elämä on kuin greippi", hän sanoi.
 "Aa, kuinka niin?"
"No se on vähän niin kuin oranssinkeltainen ja pinta on rosoinen, sisus pehmeä ja märkä. Siinä on myös siemeniä. Ai niin ja jotkut ihmiset nauttii puolikkaan sellaisesta aamiaiseksi."

Isosmursu<36 kommenttia:

 1. Jep :) Ehkä kuuntelen mieluummin sitä oikeaa... Minullakin on vielä paljon kiireitä, mutta kiitos pikkuloma ja kolme koetta ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kuunnellut tota versiota ihan liikaa :D

   Tsemppiä kiireisiin, kohta on loma ;)

   Poista
 2. Hah,mahtava coveri. Jos en ollut tähän mennessä ihan täysin hereillä niin kiitos tuon, nyt olen :D.

  VastaaPoista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.