sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015: 20. luukku

Koska olen tunnetusti kovin lapsellinen ja lapsenmielinen ihminen, niin joulukalenterissa esitellään tänä vuonna karvaisia (ja vähemmänkin karvaisia) kavereita. Uusi luukku avautuu joka keskiviikko ja sunnuntai.  Toivottavasti viihdytte! :)

20. luukku: ElliElli on lukijoille luultavasti tuttu ystävänpäiväpostauksesta, jossa hän esiintyi. Reipas Elli viihtyy luonnossa, oli sitten kesä tai talvi. Hän inhoaa paikallaan istumista, hän olisi mielummin koko ajan liikkeessä. Paras ajanviete Ellille on näin talviaikaan hiihtoretki ja eväisen syönti laavulla ystävän kanssa. Elli on odottanut hiihtosäitä koko vuoden, ja haastattelussa hän harmittelikin kovasti lumitilannetta. 

Vauhdikkuudestaan Elli lukee myös jonkin verran. 
"Merri Vikin Lotat ovat iloisia ja hauskoja kirjoja, joissa ei ehdi tulla tylsiä hetkiä. Lotta on varsin samaistuttava päähenkilö. Lisäksi kirjojen selkämyksen punainen väri sointuu sadetakkiini!"

2 kommenttia:

 1. Kommentoin nyt tähän koko joulukalenterista: I-HA-NA!Rakastan niin paljon juuri tällaisia värikkäitä ja iloisia asioita <3

  Jos muuten olet lukiossa, oletko harkinnut Nuoreen Aleksikseen osallistumista nyt kevätpuolella? Susi oli siellä ja ilmeisesti oli kivaa.

  Hyvää joulua & onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Paljon kehuja olen saanut, ilmeisesti oli hyvä idea :D

   Susi on hieman puhunut minua mukaan Nuoreen Aleksikseen, ja kyllähän se ehkä hieman kiinnostaisi. Katsotaan sitä sitten keväämällä :)

   Hyvää joulua ja ihanaa uutta vuotta sinulle myös<3

   Poista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.