keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015: 9. luukku

Koska olen tunnetusti kovin lapsellinen ja lapsenmielinen ihminen, niin joulukalenterissa esitellään tänä vuonna karvaisia kavereita. Uusi luukku avautuu joka keskiviikko ja sunnuntai.  Toivottavasti viihdytte! :)

9. Luukku: Anemone ja Nanna BjörnslottAnemone (vas.) ja Nanna Björnslott ovat innokkaita kulttuurin harrastajia. Anemone lukee työnsä puolesta paljon myös, onhan hän Karhukaupungin Kansalliskirjaston johtaja. Hänen äitinsä Nanna on jo eläkkeellä leipurin urastaan, mutta hän leipoo yhä  salaisella reseptillä valmistettuja kuuluisia korvapuustejaan. Lukemisen ja keittiöpuuhien lisäksi äiti ja tytär harrastavat käsitöitä, teatteria ja oopperassa käyntiä. Anemone ja Nanna rakastavat myös matkustelua, ja lähtevät joka kesä lomalle merenrannalle. 

Haastatteluhetkellä Björnslottit olivat molemmat hieman kiireistä, Anemone kirjaston 150-vuotisjuhlan järjestämisessä ja Nanna joulupullien leipomisessa joulumyyjäisiin. He ehtivät kuitenkin vinkata erään lempikirjansa. 
"A. A. Milnen Nalle Puh on hauska ja lämminhenkinen kirja, ja ollut meidän molempien suosikkikirja jo lapsesta asti. Kuvitus on myös oikein ihana. On mukava lukea sukulaistemme ja heidän ystäviensä puuhista." 

2 kommenttia:

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.