perjantai 23. kesäkuuta 2017

Kirjahamsterin onnenhetki, osa 2

Muistatteko, kun helmikuussa hehkutin antikvariaattilöytöäni kauniista Anna-kirjoista? Nyt onnenhetki jatkuu.Kotikunnaan Rillan löysin halpaan hintaan antikvariaatista keväällä, Sateenkaarinotkon sain kesäkuun alussa lahjaksi. Nämä kuuluvat samaan painokseen kuin aiemmatkin osat, mutta kansikuvat ovat Eeli Jaatisen sijaan Maija Karman käsialaa. Sateenkaarinotkon tätä painosta olin pidellyt kädessäni ehkä kerran ennen tätä hetkeä, joten olin jo ollut valmistautunut siihen, että joutuisin etsimään sitä kissojen ja koirien kanssa. Onneksi näin ei käynyt!


Päivän lihastreeni: Montgomery :D


Kirjahamsteri on nyt onnellinen. Kirjat näyttävät niin hyvältä hyllyssä, että huomaan eksyväni tuon tuostakin näpelöimään ja lueskelemaan niitä. Voisin lukea koko sarjan uudestaan mahdollisimman pian! 


Hyvää juhannusta lukijoille ja ohikulkijoille! Lukekaa hyviä kirjoja, nauttikaa kesästä (ja vesisateesta, kuten juhannuksena on tapana)! <3 

Ps. Tämä on blogin 200. postaus! :) 

4 kommenttia:

 1. Oi nuo kirjat näyttävät kauniilta! :) Ajattelin lukea Anna-sarjan uudestaan ensi kouluvuoden aikana, katsotaan saanko aikaiseksi.

  Hyvää juhannusta ja onnea 200.postauksesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä yritykseen :)

   Kiitos kiitos, sinne myös <3

   Poista
 2. Ihanat löydöt, nuo vanhemmat kannet on niin kauniita! Lainasin tuota Sateenkaarinotko-painosta aina lapsena kirjastosta ja se on musta edelleen ainoa oikea, pitäisi itsekin metsästää se jostakin :D

  Ja onnittelut kahdestasadasta postauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei oikeestaan ole "ainoita oikeita" kansia, koska ite lainasin kirjastosta sen painoksen, joka sattui olemaan hyllyssä, oli se sitten vanha tai uusi. Näistä kuitenkin olen aina tykännyt eniten :)

   Poista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.