perjantai 27. lokakuuta 2017

Nähdään kirjamessuilla!

Heissan ystävät ja muut!Helsingin kirjamessut kutsuvat tätäkin bloggaajaa. Itse asiassa tämän postauksen ilmestyessä olen jo seikkailuni aloittanut ja junassa matkalla Helsinkiin. Huomisaamusta sunnuntai-iltaan pyörin messukeskuksessa kirjahulinoissa ja yritän kovasti olla eksymättä valtavassa messukeskuksessa. Messujännitys on kova, mutta se on äärimmäisen iloista jännitystä. Nyt pitäisi vain jaksaa valtavaksi käynyttä messu- ja ystäväikävää vielä pikkuinen hetki. Näin jo pari yötä sitten messuista varsin hämmentävää unta, johon liittyi Kari Hotakainen ja likaisia ruokailuvälineitä, joten alan vissiin olla aika valmis tähän viikonloppuun :D 

Bloggaajapassin saa vasta paikan päältä, joten sen ulkonäöstä en osaa sanoa, mutta jos edelliset vuodet pitävät paikkansa, siinä todennäköisesti lukee Lasisipulissa ja nimeni (nyt tulee plot-twist, mutta se ei ole Cele, mutta ilmoitinpahan silti). Muut tuntomerkit ovat ainakin vaalea neuletakki ja sininen kukkalaukku (ja todennäköisesti innostuksesta johtuva kimitys tai vaihtoehtoisesti maalainen Helsingissä -poseeraus eli eksyneen näköinen ilme ja suu auki). 

Messuilla nähdään, tulkaa moikkaamaan! <3


4 kommenttia:

 1. Olisipa hauska ollut törmätä, mutta itselläni menivät suunnitelmat uusiksi ja en pääsekkään messuille. Toivottavasti sinulla on hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettei tällä kertaa nähdä, mutta gkä joskus toiste sitten :)

   Poista
 2. Hauska postaus <3 Toivottavasti nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! Pidän silmät auki tuntomerkkien varalta :)

   Poista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.