maanantai 3. huhtikuuta 2017

Camp NaNoWriMo -päivitys 1

3000 sanaa kuukaudessa, sata päivässä.

En ole koskenutkaan P:in maaliskuun alussa olleen sanisdeadlinen jälkeen. Saniksen aikana sain kirjoitettua kolme lukua, ja arkistosta löytyi marraskuussa aloiteltua neljättä lukua. Ennen huhtikuun ensimmäistä päivää kasassa oli siis 4465 sanaa. 

Kahdessa päivässä olen ehtinyt naputella 497 sanaa lisää ja motivaatio on korkealla. (Tämä on ainoa asia, mihin sitä ylipäänsä tällä hetkellä on...) Sata sanaa tulee täyteen todella nopeasti, mutta toistaiseksi en nosta tavoitetta: tällä viikolla alkaa koeviikko, ja sanoja on hyvä olla varastossa kaiken varalta. 

Tauko on tosissaan tehnyt hyvää. Tekisi mieli vain kirjoittaa ja kirjoittaa, mutta viikonlopulle kasaantuneet koulujutut, liian lähellä haahuilevasta koeviikosta puhumattakaan, eivät sopineet tähän suunnitelmaan. Haaveilen siitä, että joskus eläisin sellaisessa elämänvaiheessa, että voisin aloittaa kirjoittamisen heti kun vuorokausi vaihtuu herättämättä ketään tai nukahtamatta itse kesken kaiken. 

2 kommenttia:

  1. Tsemppaan sinua täällä! Hyvä, että päätit osallistua. Itse taidan EHKÄ osallistua isoon NaNoon sitten marraskuussa. Ehkä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti etätsempeistä! <3 hehe, vois itekin kattoo mikä lukkari osuu marrakuulle ja kokeilla sitä sitten, jos sattuu kevyt jakso :)

      Poista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.