keskiviikko 1. elokuuta 2018

Camp NaNoWriMo -päivitys 6

Voitto tuli!


Otin eilen pienen loppuspurtin, minkä tarkoituksena oli paitsi näpytellä puuttuvat sanat, myös saada 30. luku valmiiksi. Sain kuin sainkin luvun loppuun, mutta huomasin kirjoittaneeni loppukirin aikana reilummin kuin luulin. Campin loppulukemaksi tuli siis tällä kertaa 10617 sanaa, mikä on hurjasti yhdelle kuukaudelle! (Vertailun vuoksi: kirjoitin P:a kesäkuussa hieman vajaan 4000 sanaa, mikä on yli puolet vähemmän.) Olen ylpeä itsestäni, hyvästä syystä: ajoittaisesta nihkeydestä ja motivaatiolopahduksista huolimatta sain kirjoitettua viisi kokonaista lukua ja pari "välilukua". (Lainausmerkit siksi, etten laske näitä varsinaisiksi luvuiksi, vaan olen esimerkiksi merkinnyt ne lukusuunnitelmaan kirjaimilla. Teoriassa ne kai voisi olla lukuja siinä missä muutkin, mutta itse määrittelen ne enemmänkin lyhyinä välähdyksinä sivuhahmojen elämään.) 

Miten tästä eteenpäin? Kirjoittamislomaa ja toipumisaikaa tästä rykäisystä en aio viettää. Toki elokuussa on monenlaista kiirettä ja hoppua (niistä lisää kuukausikoosteessa!), mutta kirjoittamista jatkan. P:a on enää viisi lukua jäljellä, joista 1,5 viimeistä on jo edellisen Campin aikana kirjoitettu. Toki ne vaativat hiomista ja täydentämistä, onhan tarina hieman ehtinyt muuttua suunnitelmistani. En tiedä, pystynkö kirjoittamaan koko tekstin loppuun elokuun aikana, mutta kovasti aion yrittää. Hieman houkuttelsi myös marraskuun oikea Nano, mutta siihen on vielä sen verran pitkä aika, etten hirveästi toistaiseksi suunnittele sitä. 


Semmoinen heinäkuu tällä kertaa! Jospa puhuisin seuraavaksi jostain muusta kuin kirjoittamisesta...

2 kommenttia:

  1. Itse en olisi varmasti pystynyt tähän! Onneksi olkoon! :) Voisin kyllä joskus pitää itsekseni ihan oman kirjoitusprojektin, niin tulisi proosaakin kirjoitettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Suosittelen kyllä tämmöisiä vaikka kuukauden mittaisia projekteja, tavoitteiden ei tarvitse olla korkealla, kunhan rutiini syntyy. Se auttaa sitten myöhemminkin :)

      Poista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.