maanantai 1. toukokuuta 2017

Camp NaNoWriMo -päivitys 5

Saisinko fanfaarin ja punaisen maton?


Fiilis oli aika mainio, kun eilen illalla huomasinkin 3k:n tulleen täyteen ja jopa muutaman sanan yli, kun olin ollut siinä luulossa, että pitäisi kirjoittaa vielä useampi sata sana. Koska muuten tämän saavutuksen suorittaminen olisikin ollut liian helppoa, nettiyhteys päätti tapella kovasti vastaan ja pelkäsin jo, etten pääsisi validioimaan voittoani. Koneelle rähiseminen toimi yllättävän hyvin, ja sain kuin sainkin muhkeat onnittelut Campin sivuilta. 

Voittajaolo tuntuu hyvältä. Vaikka voitinkin "vain" Campin, ja tavoitesanamääräni oli erittäin pieni, saavutin sen silti kaikista muista kiireistä ja vastoinkäymisistä huolimatta. P ei ole vielä läheskään valmis, mutta se ei haittaa. Nautin kirjoittamisesta, vaikka epäkronologinen kirjoittaminen hieman häiritsikin itseäni. Olen huomannut, että sanatavoitteen asettaminen motivoi kummasti, ja etenemisen näkyminen taulukossa potkii tehokkaasti eteenpäin. Ehkä asetan itselleni tavoitteen myös toukokuulle? Toisaalta tulossa on niin pieniä kuin isojakin asioita, jotka vievät aikaa ja energiaa. Saa nähdä, miten kirjoittaminen sujuu. 

Nyt on kuitenkin aika onnitella itseäni ja levätä vähän. Kiitos kaikille tsemppaajille! Lupaan puhua vastaisuudessa muustakin ;)

Sehän näyttää ihan hyvältä!

Glada vappen!

4 kommenttia:

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.