keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Camp NaNoWriMo -päivitys 2

Sanoja kasassa 2914.

Hyvin menee, mutta menköön, voisi sanoa. Vielä viikko sitten neljäs luku oli aivan alkutekijöissään, mutta pian saan jo viidennen luvun valmiiksi. Olen tavoitettani edellä, mutta se on vain positiivista, sillä pyrin saamaan puskuria pääsiäiseksi, jolloin en tule kirjoittamaan useampaan päivään. Kirjoittaminen on ihanaa, enkä haluaisikaan tehdä oikeastaan mitään muuta tällä hetkellä. Tämä hämmästyttää minua itseäni kovasti, sillä kuten olen jo aiemmin sanonut, DVR on ollut minulle todella haastava teksti, ja kirjoittaminen on ollut hieman nihkeänpuoleista aivan alusta asti. Toivotaan, että hyvä draivi jatkuu tulevaisuudessakin, myös Campin jälkeen. Haluaisin kovasti saada kässärin tämän vuoden puolella valmiiksi.

Palmusunnuntain lukumaratonia vietin kuunnellen äänikirjaa ja samalla kässärin hahmoja piirrellen. En ole moneen vuoteen piirtänyt oikeastaan mitään muuta kuin hahmojani, mutta se on mielestäni myös kivointa, mitä voin piirtää. (Kun en vielä ole niin kuuluisa, että teksteistäni piirrettäisiin fanitaidetta (satunnaisia yllätyksiä ystäviltä lukuun ottamatta), se on tehtävä itse :D) Vaikka en aina aivan saa haluamiani kasvonpiirteitä paperille, on se kuitenkin hiukan suuntaa antava apu kirjoittamiseen. Olen vielä sen verran alkutekijöissä tekstin kanssa, että en tiedä, ketkä kaikki ovat oikeasti relevantteja tarinan kannalta, tai onko joku hyvin merkittävä, minulle tuntematon hahmo vasta tulossa tarinaan, mutta piirsin kuvaan ne hahmot, jotka tarinassa ovat jo tähän mennessä esiintyneet, sekä pari sellaista, jotka ovat tulossa, ja joista varsinkin toinen on erittäin merkittävässä osassa, jahka saapuu näyttämölle muutaman luvun kuluttua. Oli muuten tosi kiva piirtää pienen tauon jälkeen muutakin kuin köynnöksiä luentomuistiinpanojen reunoihin :)


2 kommenttia:

  1. Wow ovatpa hienoja! Tykkään kun kaikilla on niin erilaiset kasvonpiirteetkin, en itse osaisi. Huomasin myös joskus vuosi sitten, etten ole ikinä piirtänyt muita kuin vaaleaihoisia (enkä oikeastaan kirjoittanutkaan rodullistetuista paitsi intiaaneista, tämä pitäisi korjata), joten kiva nähdä monipuolinen hahmokaarti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Itsekin olen tähän tosi tyytyväinen, vaikka kaikki sävyt eivät ihan mieleni mukaan onnistuneet. Harjoittelemalla oppii :) Tein itsekin muutama vuosi sitten saman huomion hahmokaartieni valkoisuudesta, joten päätin nyt tehdä tietoisesti asialle jotain, kun tarinan miljöö suorastaan kannustaa siihen.

      Poista

Sano sanottavasi, mutta älä räyhää. Tarkistan kommentit ja julkaisen vain asialliset :)