lauantai 30. toukokuuta 2015

Kaikki päättyy joskus

"Hän oli kuin valkea lintunen lyhyessä mekossaan. Käsissään hänellä oli kukkia, huulilla voitonriemuinen hymy." (Tekstistä Lintunen)

Se oli sitten siinä. 

Kolme pitkää vuotta on ohi silmänräpäyksessä. Kuudennesta luokasta on pitkä aika, mutta seiskaluokasta vain vähän. 

Todistuksen keskiarvo oli 9,4 ja oon siihen erittäin tyytyväinen :) Pääsen nyt erittäin varmasti siihen lukioon, johon haluankin. Koko kevätjuhla meni tosi hyvin, en kompastunut omiin jalkoihini tms tai pudottanut todistusta maahan. Selvisin jopa itkemättä, mikä oli pienoinen ihme. (Kuudennelta päästessäni itkin itseni melkein hengiltä.) 

On ihmisiä, joita tulen kaipaamaan, on ihmisiä, joita en tule. Yläaste ei ole ollut mun elämän parasta aikaa, mutta on ihmisiä, joita en olisi tavannut ilman. On asioita, joita en olisi kokenut. Joitain asioita olisin halunnut jättää kokematta, mutta ne on nyt mennyttä. Mä en muistele niitä. Piste. 

Seiska ja kasi menivät helposti, mutta ysiluokka oli tosi vaikea. Voisi melkein sanoa, että elämäni henkisesti rankin vuosi. Monesti tuntui, ettei tämä päivä koittaisi ikinä. Ettei kevät tulisi koskaan. Että elää olisi ikuinen marraskuu. Että mä en jaksaisi kevääseen. Mutta mä selvisin. Mulla oli rakkaita kavereita, jotka nosti mut pystyyn ja ettivät mun itsetunnon. Mulla oli kynä, jolla purin tuntoni paperille. Mulla oli musiikki, joka toi mulle lohtua. Mulla omat pilvilinnat, joihin piilouduin ympäröivää maailmaa. 

Mutŧa se on ohi nyt. Nyt nautitaan kesästä. Vapaudesta. Syksyllä on ihan uudet kuviot, uusi koulu, (toivon mukaan) uudet kaverit. 

Kiitos teille, kun ootte kannustaneet mua kun oon angstannut! Ootte rakkaita kaikki<3  Ihanaa kesälomaa kaikille!

(Anteeksi tämä fiilistely ja sekavuus, mutta oon vieläkin vähän sekaisin. En tajua, että peruskoulu on oikeesti ohi. Ja että mä oon lomalla. Mut kyllä se tästä ;))

4 kommenttia:

 1. Gosh mikä samaistuminen iski tosta 'mutta mä selvisin' -lauseesta lähtien sen kappaleen loppuun asti. Siis TÄYSI samaistuminen, mä olisin voinut sanoa just noin.

  Mutta lomalla täälläkin, en oikeasti tajua että kesäloma tuli jo nyt. Mulla vielä se ysiluokka edessä, ajattelen sitä sekä iloisin että väsynein mielin, koska vielä vuosi yläastetta, mutta meidän koulun henki on jotain mahtavaa, enkä ehkä kuitenkaan haluaisi jättää sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän ajatukset menee selvästikin samoja ratoja :D

   Joo, en mäkään oo vielä tajunnut tota lomaa :D Ja kyllä ysiluokalta selviää hengissä, mun vuosi oli kamala ihan muista kuin koulusyistä. Ja tietty jos on vielä kiva henki koulussa, niin se on mahtavaa! (Vrt. meidän koulu: "Mikä on yhteishenki? Voiko sitä syödä?")

   Mutta ihanaa kesää sulle!

   Poista
 2. Minunkin on vielä vähän vaikea tajuta: loma alkoi! Tämä vuosi on monessa asiassa ollut rankka, mutta onneksi saa nyt levätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin, mutta eiköhän se tästä ;)

   Ja onneksi saa tosiaan levätä, viimeinkin. Voi vaan unohtaa harmittaneet asiat ja vajota siihen ihanaan kesäkoomaan.

   Poista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.