lauantai 24. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016: 24. luukku

Tänään aukeaa blogijoulukalenterin vuosimallia 2016 viimeinen luukku. Kuva ja tekstinpätkä ovat esiintyneet blogissani aiemminkin (joskin eri yhteyksissä), mutta koska ne olivat mielestäni niin jouluisia, päätin laittaa ne aaton luukkuun.

Tälle kuvalle on myös soundtrack (jonka pohjalta se ja oikeastaan melkein koko tarina on syntynyt), sen voi halutessaan kuunnella tästä.

Luukku 24: Walking in the air
"He pyörivät taivaan yli, hypähdellen ja pyörien. Joskus he leijuivat vähän matkaa alas lumihiutaleiden lailla, sitten ponnahtivat takaisin ylös. Välistä olento vei hänet kauemmas, hivutti kättään pois hänen kädestään niin, että vain sormet koskettivat toisiaan, antoi hänen liukua poispäin, sitten kiskaisi tytön taas lähemmäksi ennen kuin hän ehti pudota. Tuo pelon ja helpotuksen välillä tasapainottelu sai hänen sydämensä jyskyttämään entistä lujempaa. Se oli oudolla tavalla lumoavaa. Olento ei puhunut, mutta jollain tavalla hän ymmärsi sitä. Eikä heidän toisaalta edes tarvinnut puhua, he vain kulkivat jäisen pakkastaivaan yli.

Keskiyö oli värjännyt taivaan siniseksi, tähdet loistivat kirkkaina ja kuu kahta kirkkaampana, lumihiutaleet takertuivat heidän hiuksiinsa ja silmäripsiin."

Ihanaa ja rauhallista joulunaikaa kaikille!

♥:lla: Celestine

4 kommenttia:

 1. Nämä tarinanpätkät ja kuvat olivatkin kuvoja :) Tunnelmallista joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja hieman myöhäistä joulua sinulle <3

   Poista
 2. Joulukalenteri on ollut ihana! <3 Hyvää joulua ja rentouttavaa lomaa! ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :3 myöhäistä joulua ja rentouttavaa lomaa sinne myös!

   Poista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.