sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Camp NaNoWriMo -päivitys 2

Kirjoituspäiväkirjasta:

"6.7.2018
P:a 1031 sanaa. En ihan tiedä, mitä mieltä tosta pätkästä olen. Tylsää? Sekavaa? Liian nopeasti etenevää? Ihan kiva? Tulen rakastamaan itteeni, kun editoin...

Sanoja tällä hetkellä koossa 2881, joten olen edellä tavoitteestani. Hyvin menee, mutta menkööt! Tällä viikolla oli kaksi nollapäivää, mutta kiitos varastoon kirjoitettujen sanojen se ei tuntunut missään. 

Huomaan ajattelevani P:a todella paljon sillonkin, kun en kirjoita. Huomasin henkilöissäni sellaistakin hahmokehitystä, jota en ollut sinne tietoisesti kirjoittanut ja olen ollut huomiostani todella innoissani viime aikoina. Lisäksi olen pohtinut kaikenlaista tässä vaiheessa melko turhaa: missä vaiheessa lumipalloefekti lähtee liikkeelle, miten kauan henkilö x on ollut kiinnostunit henkilö y:stä myöntämättä sitä itse... Turhalla tarkoitan sitä, että nämä ovat asioita, joita ehkä pitäisi miettiä editointivaiheessa, mutta pohdiskelen niitä jo nyt. Teksti on tästä eteenpäin tosiaan vain yhä enemmän eskaloituvaa lumipalloefektiä lähes loppuun asti. Aivan varma en ole yksityiskohdista, mutta kirjoittaessahan ne selviävät! 


Tein toukokuussa suunnitelman, jonka mukaan luku/viikko tahdilla P olisi elokuun loppupuolella valmis. Arvelin jo silloin, etten tule pysymään tavoitteessani. Kuten huomaatte, olen erittäin pahasti jäljessä. Näin hitaaksi en itseäni arvellut :D Toivoisin, että nano saisi kirjoittamaan useamman luvun viikossa, jotta saisin itseäni edes hiukan kiinni.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.