sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Camp NaNoWriMo -päivitys 1

Ilmassa on suuren urheilujuhlan (kirjoitin ensin että urheilujuhan) tuntua: heinäkuun Camp NaNoWriMo alkoi minuutti sitten. Kuten tämä postauksen olemassaolosta arvata saattaa, olen mukana! Koska minulla oli lauantaityöpäivä, olen tämän postauksen ilmestyessä unten mailla ja aloitan kirjoittamisen herättyäni.

Jos Nanon konsepti ei ole jollekulle tuttu, niin kertauksen vuoksi: NaNoWriMo, National novel writing month, on kansainvälinen tempaus, joka järjestetään aina marraskuussa. Tavoitteena on kirjoitta 50000 sanan romaani kuukauden aikana. Camp eroaa marraskuun virallisesta haasteesta siinä, että sanamäärän saa päättää itse tai sen voi korvata esimerkiksi tunti- tai liuskamäärällä. 

Lähden Campiin P:n kanssa, kuten tein myös huhtikuussa 2017. Kässäri on tosiaan yhä keskeneräinen, mutta tavoitteenani on saada kässärin ensimmäinen versio loppuun elokuun aikana, ja olen hienosta aikataulustani useamman luvun jäljessä. Tavoitesanamääräni on 10000 sanaa, mikä tarkoittaa reilua 300 sanaa päivässä. Sen ei pitäisi olla mahdoton homma, vaikka tuo 10k vähän lukuna hirvittääkin :D (Toisaalta osallistuessani viralliseen Nanoon marraskuussa 2015 sain hieman vajaan 10k kirjoitettua, joten eiköhän se mahdollista ole.) 

Tästä se kuulkaas lähtee! Tulen päivittelemään tänne mahdollisesti viikoittain, jos päiviteltävää on. Kirjoitusleiriä kohden, ja jos sieltä ruudun toiselta puolelta muita nanoilijoita löytyy, hurjasti tsemppiä myös teille! 

2 kommenttia:

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.