sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Lasisipulissa soi

Ajattelin nyt jakaa teille pari biisiä, jotka soivat Lasisipulissa ahkerasti tällä hetkellä.

The Beatles: Here comes the Sun
Kevätaurinko tuo mulle aina tän biisin mieleen. Niin kaunis ja keveä, aurinkoinen.

Marina and the Diamonds: Forget
Marinan uusin biisi, josta mainitsinkin jo jossain postauksessa.

Imogen Heap: Headlock
Biisi, jota olen kuunnellut tosi paljon. Kaunis.

                  Oh England my Lionheart
Olen ehkä kuunnellut Never for everiä enemmän kuin Lionheartia, joten tässä pari Lionheartin hienointa hetkeä. (Heartbraken video on Katen vuoden 1979 jouluspesiaalista, mutta laitoin sen tähän koreografian takia :) Katella on videolla näkymätön moottoripyörä :D)

Meryl Streep: Mamma Mia!
Tätä ja muita elokuvan biisejä on tullut kuunneltua paljon. Elokuvassa olisi ehkä saanut varioida biisejä enemmän, tehdä niistä selvästi eri versioita(kuten Across the universe-leffassa, jonka Beatles-coverit ovat upeita), mutta kyllähän näitäkin kuuntelee. Olkoonkin, että esimerkiksi juuri Meryl Streep ei laula kovin hyvin... Pääasia kumminkin on, että laulaa, ettei ole dubattu. Kyllä, musikaalien lauluääniä on dubattu monta kertaa elokuvan historiassa. Esimerkiksi Audrey Hepburnin lauluääni on My fair ladyssa dubattu, eikä Sound of Musicinkaan kapteeni von Trapp laula itse. 

Näiden lisäksi on tullut kuunneltua paria Disney-biisiä Suudelmaa varten. (Näin toissayönä jotain erittäin hämärää Tuhkimo-unta. Satuteema tunkee jo mun uniin, huoh.) Suudelma, lempinimeltään Pusu, etenee hyvin. Olen siitä erittäin iloinen.

Toinen onnellinen asia on se, että FROOT on nyt viimeinkin ulkona!! Olen kuunnellut levyä Spotifystä ja olen aivan in lööv. Haluan levyn itselleni ehdottomasti, ja aionkin mennä ostamaan sen heti, kun se saapuu läheiseen levykauppaan. 

Olette varmaan jo huomanneet, että lisäsin tuonne alareunaan tuommoiset rasti ruutuun-hommelit. Klikkailkaa niitä, annatte mulle hyvää palautetta, ja tiedän siten, mitä teksteistä ajattelette. Heitän myös palloa vähän teille: olisiko toiveita postauksien suhteen? Onko huimaavan pitkässä historiassani ollut joku mieleenjäänyt juttu, jota kaipailisitte lisää? Vai jotain ihan muuta? Kertokaa ihmeessä :)

Aurinkoista viikonlopun jatkoa kaikille :)

2 kommenttia:

 1. Ai minusta taas Meryl Streep laulaa hyvin :) Mutta en tiennyt, että kapteeni von Trapp ei laula itse :O Voi harmi, Edelweiss on niin kaunis! Kirjoista ja elokuvista sekä tilannepäivityksistä on ainakin kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Streep laulaa tarpeeksi hyvin, ääni vain ei ole kovin hyvä. Joo, mäkin vähän järkytyi kapteenin suhteen. Eihän se tietenkään hienoa laulua pilaa, mutta kyllä sitä kuuntelee vähän eri korvalla ;)

   Kiitos :) Ne kyllä tulevat jatkumaan ;)

   Poista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.