lauantai 15. marraskuuta 2014

Aliasta ja tajunnanvirtaa

Lumi tuli, lumi meni ja palasi eilen illalla. Nyt maassa on ohut kerros valkoista höttöä, toivotaan, että tulee lisää :)

Katsoin eilen taas Kunikaan paluun ja olin hieman herkistynyt.

Tänään pelasin Aliasta erittäin hyvässä seurassa ja lauloin ihan liikaa Marina&the Diamondsin Frootia.


Fro-o-o-o-o-t!

Ystävä lähetti linkin hauskaan juonigeneraattoriin, joka on piristänyt iltojani tehokkaasti. Muutenkin kirjoittaminen tuntuu hyvältä. Yksi novelli on edennyt hyvin, tosin en ole ihan varma, miten jatkaa. Plus olen palannut taas yhden idean pariin ja työstänyt sitä. Siitä piti tulla steampunk-tarina, mutta se muttui matkan varrella ihan "tavalliseksi" fantasiajutuksi, vain 1800-luku ja Lontoo pysyivät. Runsaasti epäolennaisuuksia yms. pitää vielä miettiä. 

Odotan tuota Marinan uutta levyä innolla. Wikipedian mukaan Frootin pitäisi ilmestyä huhtikuussa 2015, jos sinne asti malttaisi odottaa :)

Tähän loppuun vielä inspisvihon kätköistä tajunnanvirtateksti viime lokakuulta. Olen muuttanut tekstistä yhden sanan, mutta muuten julkaisen sen muokkaamattomana. Tykkään itse tästä erittäin paljon!

Vajoava totuus

Älä kuuntele sanaa jonka sanon, huudot kuulostavat kaikki samalta. Hetken ajan luulin tulleeni hulluksi. Koska totuus voi vajota, valheen täytyy kantaa meidät rantaan. Käärin köyden käteni ympärille ja vilkaisin olkani yli. Talo narisee nukkuessani, se pitää minut hereillä. Hengitin hitaasti ja suljin silmäni. Jos en usko, en pysty. Se oli liian lähellä. Pian olen lähempänä pitkää tuulta kuin suurta merta. Seison tiellä, vain varpankärkeni koskettavat maata. Hei! Juokse, kun vielä voit! Hidas matka päättyy nyt. On aika päästää irti.

Kemian vihkoon piirretty lammas ei liity tapaukseen.

2 kommenttia:

 1. "Koska totuus voi vajota, valheen täytyy kantaa meidät rantaan."

  Wow.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)

   Teksti (ja tuo lause) on paljon velkaa Of Monsters and Menin kappaleelle Little Talks.

   Poista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.