Minä, Celestine

Heipä hei, kulkija.

Tervetuloa Lasisipuliin, paikkaan, jossa mikään ei ole todellista ja jonka läpi kaikki näyttää vähän kummalliselta. Lasisipulissa elelee Celestine, joka kirjoittelee elämästään ja kiinnostuksenkohteistaan satunnaisesti ja huonolla huumorilla. Nimimerkin takaa löytyy elokuussa 1999 syntynyt kulttuurihistorian opiskelija, joka on lukenut niin kauan kun on osannut ja kirjoittanut ihan pienestä.

Kirjailjoista suosikkeja ovat mm. L. M. Montgomery, James Herriot, Agatha Christie, J. K. Rowling, Cornelia Funke, Douglas Adams, J. S. Meresmaa, Magdalena Hai, Siiri Enoranta... Lukemisen lisäksi kuuntelen paljon musiikkia. Levylautasella pyöriikin lähes jatkuvasti jotakin, useimmiten ykkössuosikkini The Beatles, mutta myös Kate Bush, ABBA, Scandinavian music group, Ultra bra, Autoheart, Samae Koskinen, Olavi Uusivirta, Marina and the diamonds sekä musikaalisoundtrackit.

Tästä pääsemme näppärästi aasinsiltaa pitkin musikaaleihin ja sitä kautta elokuviin. Rakastan musikaaleja suunnattomasti ja olenkin nimittänyt itseni musikaalitohtoriksi päästäkseni vouhottamaan aiheesta viattomille ihmisparoille. Musikaaleista suosikkejani ovat mm. Sound of musicFunny face, Hamilton ja Little shop of horrors. Muuten tulee katsottua aika paljon uusia ja vanhoja Disneyn piirrettyjä, Audrey Hepburnin elokuvia ja muita vastaavia. Tv-sarjoista suosikkejani ovat Downton Abbey, Uusi Sherlock, Rakastuin mä luuseriin, Patrick Melrose, Älä koskaan pyyhi kyyneliä paljain käsin ja Muppet Show.

Kirjoittaminen on eräs pitkäaikaisimmista harrastuksistani ja ehkä tärkein juttu elämässäni. Haaveena on tietenkin oman tekstin näkeminen kansien välissä, mutta tiedä sitten jääkö vain haaveeksi. Jotain julkaistua minulta kuitenkin löytyy: Hajalla-runo on julkaistu Lukufiiliksessä 2/14 nimimerkillä Drina. Harrastushistoriasta löytyykin paitsi sanataidekoulu, myös kuvataidekoulua, tanssia ja kuoroa. Lisäksi soitan ukulelea omaksi ilokseni.

Blogi on vaikeasti määriteltävä sillisalaatti. Kommenttia saa jättää, saa olla eri mieltä ja väittää vastaan, saa olla samaa mieltä ja tykätä. Toivottavasti viihdyt. 


2 kommenttia:

  1. Sulla on oikein mainio kirjamaku (nimimerkillä voisin allekirjoittaa kirjailijalistan lähes kokonaan). L.M. Montgomery on upea ♡ Pitääpä taas lukea Annoja :D vaikka hiihtolomalla, sehän on kohta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Ihana löytää ihmisiä, jotka tykkäävät samoista kirjoista kuin itse :)

      Poista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.