torstai 10. syyskuuta 2020

Eristyskesän ämpärikurkistus

Syksy on saapunut. Kesä oli maailmantilanteen vuoksi erilaisempi kuin mikään kesä aikaisemmin, mutta se ei haitannut, sillä ehdin kuitenkin puuhailla vaikka mitä kivaa.

Kesällä 2020 minä

• suoritan tarpeelliset opiskelujutut
Kesälomalle minulla jäi yhden esseen kirjoittaminen, yhden tentin suorittaminen ja museologian pääsykokeeseen lukeminen ja osallistuminen. Muut sain tehtyä, mutta essee jäi tekemättä minusta itsestäni johtumattomista syistä. Se on nyt sitten syksyllä edessä...

• käyn siskon kanssa kuvausreissulla
Kävin! Kuvausmiljöö oli ihastuttava, ja sain reissulta monta hyvää (ja monta vähemmän hyvää :D) otosta itsestäni ja uudesta mekostani.


• osallistun heinäkuun Camp NaNoWriMoon
Osallistuin ja voitin! 12400 sanan tavoitteeseen yltäminen oli aivan uskomaton suoritus, mutta kyseinen sanamäärä tuli yllättävän kevyesti. Kesän aikana sain kirjoitettua DVR:aa lähes 15. lukuun asti, mikä on hieno homma! (Kokonaisuudessaan tekstiin on tulossa 33 lukua, joten hivuttelen jo puolenvälin maalia.)

• käyn uimassa
Vaikka uimiseni keskittyi lähinnä kesäkuun helteisiin, kävin kuitenkin monta kertaa. Loppukesästä vesi oli kylmempää, mutta alkukesällä se oli aivan ihanan lämpöistä. Olisin voinut jäädä järveen vaikka asumaan! Kokeilin kerran jopa suppailua, kun siihen tarjoutui tilaisuus! Olin melko lähellä rantaa laudan kanssa, mutta se oli yllättävän hauskaa. Voisi joskus kokeilla uudestaankin :)


• kuuntelen keskeneräiset musikaalit loppuun
Kyllä, kuuntelin molemmat kesken jääneet musikaalit loppuun! Kyseessä olivat Falsettos ja Natasha, Pierre and the great comet of 1812. Näistä kahdesta mielestäni parempi on Tolstoin Sotaan ja rauhaan perustuva Great comet, sillä siinä iskee periodidraama, minkä lisäksi siinä on lavastukseltaan kiinnostava. Myös musiikki on tosi hyvää! Falsettos-musikaalin kohdalla en ole aivan varma mielipiteestäni, sillä vaikka musikaalissa on paljon asioita, joista pidän, on se musiikillisesti kokonaisuutena vähän raskas ja henkilöt ovat vähän ohuita.

• luen jonkun kirjasarjan ja runoja
Runot jäivät tänä(kin) kesänä paitsioon, mutta luin kuin luinkin kokonaisen kirjasarjan! Kyseinen sarja oli Helena Meripaaden kuusiosainen Koirahullun päiväkirja, jonka luin uudestaan. Kyseessä ei ehkä ole kovin katu-uskottava kirjavalinta kaksikymppiselle yliopisto-opiskelijalle, mutta ai että, näiden kirjojen lukeminen oli ihanaa!


• syön jäätelöä
Niin paljon ahmin kesän aikana jäätelöä, että tämän voi rastittaa moneen kertaan. Ai että, olisipa jäätelöä.

• käyn ainakin kerran opiskelukaupungissa
Ennen elokuista "muuttoani" takaisin opiskelukaupunkiin kävin siellä kerran. Yövyimme yksiössäni koko perhe, ja vaikka retkeilimme enemmän opiskelukaupungin naapurikaupungeissa, oli silti kiva olla täällä monen kuukauden tauon jälkeen! Ehdin myös kesälomailla täällä itse pari elokuista viikkoa ennen opintojen alkamista.


Miten teidän kesänne sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sanottavasi, mutta älä räyhää. Tarkistan kommentit ja julkaisen vain asialliset :)