tiistai 13. marraskuuta 2018

NaNoWriMo-päivitys 3

4002 sanaa kasassa. (Nanosivusto näyttää vähän ylimääräistä, en toki valita, mutta Word on sitä mieltä, että kasassa on vasta 3889 sanaa.)

Takana on kolme nollapäivää. Olen siis jäljessä. Erittäin pahasti jäljessä jopa 20k:n tavoitteesta. Jos haluaisin päästä siihen tavoitteeseen, minun pitäisi kirjoittaa yli 900 sanaa päivässä. Tällä ja seuraavalla viikolla on vain yksi luento kummallakin, mutta en voi unohtaa koulujuttuja kokonaan: pitäisi tehdä rutosti hommia englannin kurssille ja kirjoittaa viiden sivun mittainen essee toiselle kurssille. (Arvatkaa, olenko tuota jälkimmäistä edes aloittanut?)

Puhuin edellisessä postauksessa olevani DVR:n kanssa epämukavuusalueella, minkä uskon olevan pääsyy hitauteeni. Tiedän epämukavuusalueelle eksymisen tekevän minulle äärimmäisen hyvää, mutta on hyväksyttävä se, että se on hidasta, eikä tällä tekstillä tulla voittamaan Nanoa ilman päätähuimaavaa loppukiriä. Olenkin tehnyt päätöksen, joka on ehkä hieman huijaamista ja kapinointia, mutta tapa paitsi olla vähemmän kova itselle ja samalla antaa kilpailuhenkisyydelle mahdollisuus päästä ainakin lähemmäs voittoa: DVR tulee olemaan edelleen marraskuun pääprojekti, mutta parina päivänä viikossa editoin JL:aa. Saan editoidessa helpommin sanoja kasaan, ja pääsen myös lähemmäs tavoitettani saada JL:n 2. versio tämän vuoden puolella loppuun.  Katsotaan, miten käy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.