torstai 1. marraskuuta 2018

NaNoWriMo-päivitys 1

Nyt se alkaa tämäkin hulluus! 

Tietämättömille: NaNoWriMon (National Novel Writing Month) ideana on 50000 sanan mittainen romaani marraskuun aikana, 30 päivässä. Kertauksena mahdollisille blogin uusille tuokkaille: Itse olen osallistunut tähän marraskuun nanoon vain kerran aiemmin, vuonna 2015, jolloin sain kasaan reilun 9k sanaa. Sen jälkeen olen osallistunut kaksi kertaa Camp Nanoon, huhtikuussa 2017 (voitto, 3167 sanaa) ja heinäkuussa 2018 (voitto, 10617 sanaa). 

En ole ikinä kirjoittanut kuukaudessa niin paljon, kun tämän haasteen voittoon vaaditaan: oma henkilökohtainen ennätykseni taitaa olla tuo viime heinäkuun rykäys. Toki voittoon tähtään, mutta minulle voitto on jo se, että saan 20k tai yli kasaan. 

Entäs se projekti sitten? Tämä kässäri kulkee työnimellä Dystopiavampyyriromanssi (lyhyemmin DVR),  joka kertookin sitten oleellisen sisällöstä :D miljöö ja tyylilaji ovat molemmat mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta katsotaan, mitä tästä tulee! Luvassa on ainakin verta, toisia todellisuuksia, myrkyttämistä ja tyttöjen välistä ystävyyttä, mutta ei yhtäkään kolmiodraamaa! P:ssa niitä oli ainakin kaksi, joten sain niistä hetkeksi tarpeekseni :D Askartelin projektille myös kannen (kuvat Pixabaysta, muokkaus iPiccylla) ja vaikka siitä ei tullut aivan täydellinen, olen kuitenkin ihan tyytyväinen sen tunnelmaan :) 


Tsemppiä kaikille, jotka osallistuvat! We can do this!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sanottavasi, mutta älä räyhää. Tarkistan kommentit ja julkaisen vain asialliset :)