sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Camp NaNoWriMo -päivitys 4

Ja kuten edellisessä postauksessa ounastelinkin, ei voittoa tullut: 11067 sanaa sain lopulta kokoon, kun tavoitteeni oli 12k. 

Pakko myöntää, että asia harmittaa, vaikka pienestä jäikin kiinni. Olisin todellakin halunnut kirjoittaa enemmän, mutta huhtikuussakin on ollut niin paljon kaikkea, ettei esimerkiksi pitkiä kirjoitussessioita ole ehtinyt eikä edes jaksanut pitää. Osittain taustalla ovat myös omat ongelmani aikatauluttamisessa... Yksi lisäsyy harmitukseen on se, että hävisin edellisenkin Campin,  ja vaikkei kyseessä ole mikään elämää suurempi epäonnistuminen, on tavoitteesta jääminen kuitenkin turhauttavaa ja ärsyttävää. 


Positiivista on kuitenkin se, että pääsin tarinassa ihan hyvin alkuun: kirjoitin kaikki "väliluvut" ja kaksi ensimmäistä lukua "varsinaista" tarinaa. Kirjoittaminen jatkuu, vaikka Camp tällä kertaa loppuukin. Ehkä heinäkuussa kokeillaan uudelleen, tosin se riippuu hieman työkuvioista ja kesämenoista. 

Vain kaksi nollapäivää kuitenkin! 


2 kommenttia:

  1. Ei pidä ruoskia itseään liikaa, pääsit kuitenkin tosi lähelle! Ja on hyvä muistaa, että on sitä muutakin elämää, jolle on uhrattava aikaansa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset! Kiitos tästä kommentista, välillä tulee ehkä oltua itselle vähän liian ankara <3

      Poista

Sano sanottavasi, mutta älä räyhää. Tarkistan kommentit ja julkaisen vain asialliset :)