maanantai 15. kesäkuuta 2015

Lahna ilmoittautuu

Viime viikolla angstasin novellin edittijen kanssa. Nyt ei enää tarvitse, koska toinen versio on viimein valmis. Se vaati verta, hikeä ja kyyneleitä, mutta selvisimme molemmat hengissä. Nyt puuttuu vielä nimi ja kirotusvihreiden korjaus sekä lopputarkistus, mutta sitten se on valmis lähettettäväksi. Sitten laitetaan sormet ristiin ja katsotaan kuinka sen käy. Sillä aikaa voisi vaikka keskittyä Pusuun ;) 

Lisäksi olen vähän piirrellyt taas. 

Luin John Greenin Kaikki viimeiset sanat ja piirsin Alaskan, kun ei ollut mitään muutakaan tekemistä. Käsistä tuli tyhmät ja jaloista makkarat, mutta omasta mielestäni se Alaskalta näyttää :)


Tossa on joku tommoinen muinainen kuningatar tms jonka piirtelin eilen illalla. Aloitin vähän värittämistä, mutta pelkäsin, että se menee pilalle sen takia, joten jätin kesken :D

Editoinnin ja piirtelyn lisäksi olen lukenut, nukkunut, huudattanut niin mankkaa kuin Spotifytäkin ja ihan vaan lahannanut. Ai nii, ja tietenkin katsonut Ruotsin prinssihäitä :) Löytyykö lukijoista joku toinenkin häitä seurannut? Lisäksi koukutuin Uuteen Sherlockiin, jonka katsomiseen mua on jo vuosia painostettu erinäisiltä tahoilta. Ykköstuottari katsottu, kakkonen ja kolmonen varauksessa. Sitä odotellessa voisi katsoa vaikka Imagine-dokumentin, jonka lainasin viime viikolla kirjastosta. 

Loppuun vielä lause, joka löytyi yhdestä Tuhkimo-kuvakirjasta. Herätti suunnatonta hilpeyttä :D6 kommenttia:

 1. Minäminä katsoin kun Carl Philip sai Sofiansa, voi kun oli sööttiä! Suurimmat energiat meni kyllä morsiamen puvun arviointiin ja Estellen morsiustyttöilyn seuraamiseen.

  Lahnailtu on täälläkin oikein urakalla. Ja heh, pitkänenäiset tyttäret XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Estelle oli söpö :3 Ja tietenkin itse hääpäri ;) mietittin vaan, että oliko Leonorelle annettu jotain rauhoittavia, kun oli niin rauhallinen :D

   Pitkänenäiset tyttäret on parhaita ;)

   Poista
 2. Onneksi on noita erinäisiä tahoja, olisi muuten voinut jäädä Sherlock katsomatta ;) En muista sanoinko jo, mutta ihana toi kuva. :)

  VastaaPoista
 3. SHERLOCK <3. Joo, ei mulla muuta.

  VastaaPoista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.