perjantai 15. maaliskuuta 2019

Shine, shine, shine a light!

Tosi stressaava viikko on kääntynyt loppupuolelleen. Vaikka mitään ylitsepääsemätömän kurjaa ei ole tapahtunutkaan, mieli on jotenkin vähän maassa. Ulkona sataa kaatamalla vettä ja kadut on loskaisat. Onneksi asioihin on olemassa ratkaisu: kirjoittaa ylös asioita, jotka ovat kivoja just nyt!

💜 Kaikki tämän periodin kouluhommat tehtynä. On ollut paljon tehtäviä tehtäviä, mutta sain tänään palautettua viimeisenkin! 

💜 Lukeminen. Olen jotenkin tosi innostunut lukemisesta! Minulla on paljon kirjoja kirjastosta lainassa ja hyviä kirjoja kesken. Tammi- ja helmikuu olivat lukemisen kannalta vähän köyhiä, mutta maaliskuu näyttää paremmalta. 

💜 Lontoon Heathersin Cast Recording. Maaliskuun alussa ilmestyi Lontoon Heathers-produktion cast recording, jota olin kovasti odottanut. En joutunut pettymään! Uudet biisit ovat todella hyviä (vaikka pidänkin You're welcomella korvatusta Bluesta kauheasti sen ongelmallisuudesta huolimatta :D) ja vanhoissa tutuissa oli joitain sanoitusmuutoksia tai erilaisia painotuksia, jotka muuttavat merkityksiä. Olisi ihana analysoida cast recordingien eroja enemmän jossain vaiheessa. Vaikka netissä olenkin törmännyt moniin vähemmän innostuneisiin mielipiteisiin, itse olen aivan pähkinöinä tästä. Tämän postauksenkin otsikko on Heathersista peräisin. Ms. Fleming on sieluneläimeni.


💜 Leipomukset. Leivoin kaura-rusinakeksejä perjantaiherkuksi, nam! 

💜 Siivottu koti. Inhoan siivoamista, mutta tein perjantaisiivouksen ja imuroin, pesin vessan ja vaihdoin lakanat. Onhan siivoaminen ärsyttävää, mutta lopputulos on onneksi kiva! 

💜 Editointi. Olen aloittanut Pusun editoimisen. Olen innoissani tekstistä ja uusista jutuista, joita tämä editointikierros on tuonut siihen jo nyt. Lisäksi apuna on esilukijoiden hyvä ja tarkka palaute, joka tekee minut myös todella iloiseksi <3


💜 Ihmisten yllättäminen. Vein tällä viikolla kukkia eräälle syntymäpäiväsankarille ja tulin kauhean hyvälle mielelle, kun hän ilostui. Tulin miettineeksi samalla kaikkia edellisiä kertoja, kun olin yllättänyt ihmisiä vastaavilla tavoilla, ja tulin siihen tulokseen, että toisten iloiseksi tekeminen on eräs parhaista asioista, mitä tiedän. 

💜 Kuoro. Vaikka tämän viikon treenit eivät ehkä omalta osaltaan menneet ihan putkeen, ovat harkat olleet kivoja. Olen aika lähellä erään vaikean kappaleen selättämistä! 

💜 Sohvaperunat. En ole tainnut puhua blogissa asiasta, mutta hullaannuin Sohviksiin syksyllä niin, että katsoin kaikki kaudet parissa kuukaudessa :D Sohvaperunat on perjantain (tai oikeastaan koko viikon) kohokohta! Taidankin nyt hautautua sänkyyn keksien kanssa ja syventyä tämän päivän jaksoon! 

Mikä on sun elämässä parasta tällä hetkellä? 

4 kommenttia:

  1. Ikävä kuulla, että sulla on ollut stressiä ja alakuloa, mut positiivisten ajatusten listaaminen on aina hyvä idea. :) Ihmisen yllättäminen on myös tosi mukavaa ja sitä pitäisi tehdä enemmänkin. Muakin on painanut asiat paljon viime aikoina, mutta ehkä positiivisin asia on, että on motivaatiota opiskeluun ja loppurutistukseen, eikä mitenkään toivoton olo. Lisäksi mua odottaa punssirulla kotona! (Nolottaa jotenkin kertoa tykkäävänsä alkoholitäytteisistä leivoksista. :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos yhtään lohduttaa, niin mä stressiahmin toissasyksynä melkein paketillisen liköörikarkkeja ennen psykan kirjoituksia :D Tsemppiä loppurutistukseen ja valoisia päiviä! <3

      Poista
    2. Kyllä se lohduttaa kuulla :D Oi, liköörikarkit on ihania, ehkä munkin pitäisi kokeilla (juuri ennen kirjoituksia :D). Kiitos, samoin sulle!

      Poista
    3. No, ite ainakin sain M:n psykasta, että jää pohdittavaksi vain se, että oliko se niitten karkkien ansiota :D

      Poista

Sano sanottavasi, mutta älä räyhää. Tarkistan kommentit ja julkaisen vain asialliset :)