tiistai 16. huhtikuuta 2019

Camp NaNoWriMo -päivitys 3

Sanoja tällä hetkellä koossa 9022.

Kirjoittaminen sujuu hyvin! Luku 9 oli lyhyempi kuin muut, mikä johti siihen, että pääsin aikataulussani edelle! On hyvä, että on muutama päivä etumatkaa, jolloin hätätilassa voin jättää päivän tai pari väliin. Tähän asti Pusu on ollu lähinnä vanhan hiomista, mutta seuraavassa luvussa tulossa on kokonaan uusia tapahtumia. Eräs esilukijani moitti kovasti juonen jännitteiden puuttumista, toivon että asia hieman korjaantuu tämän myötä. Itse olen todella innoissani tästä käänteestä! Sen avulla on mahdollista syventää paitsi maailmaa, myös välillä vähän paperiseksi jäävää päähenkilöä.

Viime viikon jännittävin tapaus editointiin liittyen sattui lauantaina aamupäivällä, kun tapahtui pelkäämäni asia: kansio teki tuttavuutta teekupin kanssa. Läppäri oli onneksi sen verran kaukana onnettomuuspaikasta, että se selvisi vahingoittumana, mutta yli 20 liuskaa Pusua kastui läpimäräksi, kun puolillaan ollut kuppi kaatui sen päälle. Onneksi vain 20 liuskaa: vaihtoehtoina olisi ollut paitsi läpimärät kakkos- ja ykkösversiot, myös läpimärkä JL:n ykkösversio ja kolme tippuvan märkää novellia. Ja onneksi kaikki merkinnät oli tehty kuulakärkikynällä, eikä esimerkiksi tussilla. Tilanteesta selvittiin siis säikähdyksellä ja talouspaperirullalla, vaikka seuraavat liuskat ovatkin melko sinimustia ja käppyräisiä.

Kuvan sumuisuus ei johdu kuvaajan osaamattomuudesta (mikä voisi tätä blogia pidempään seuranneiden mieleen juolahtaa), vaan ihan tahallisesta blurrauksesta. Pitää varoa, ettei internetin vorot vie hengentuotteitani! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sanottavasi, mutta älä räyhää. Tarkistan kommentit ja julkaisen vain asialliset :)