tiistai 23. huhtikuuta 2019

Camp NaNoWriMo -päivitys 4

Sanoja kasassa 12422.

Nostin taas tavoitetta, kun 12k lähestyi uhkaavasti. Uusi tavoite on nyt 17k. Uskon pääseväni siihen melko helposti, mutta sen sijaan oma aikatauluni näyttää selvästi kärsineen pääsiäisenä pitämästäni useamman päivän tauosta. Eihän parin päivän jälkeen jääminen lopputulosta kauheasti hetkauta (onko sillä nyt väliä, valmistuuko tämä versio 5. vai 6.6.), mutta kun olen nyt 11 luvun ajan pysynyt tavoiteaikataulussa, tuntuu pahalta jäädä jälkeen. Aina voi kiriä, mutta opiskelujutut ja muu elämä painavat päälle tällä hetkellä sen verran, että en tiedä, kuinka realistista kiriminen on. Äh, taidan tehdä elämästäni liian vaikeaa.

Viikonloppuna piirsin jälleen omia hahmojani. Tein viime keväänä samantapaisen kuvan Pusun naisista, tällä kertaa vuorossa oli sille kaveri ja piirtelin miespuolisia henkilöitä. Paitsi että pääsin piirtämään ensimmäistä kertaa joitain melko keskeisiäkin henkilöitä, otin sen myös harjoitteluna: mielestäni miesten piirtäminen on jotenkin hankalaa. Tämä kuitenkin onnistui mielestäni tosi hyvin! :3


Henkilöiden nimet on sensuroitu, mutta pari hahmoa sai sukunimen tämän piirtämisen myötä. Tapani mukaan pyrin etsimään henkilöille jotenkin heitä kuvaavat nimet, vaikka sellaisessa vaivannäössä ei olekaan oikein mitään järkeä, kuten totesin myös ystävälleni:
"Käytän ehkä liikaa aikaa [sukunimien kaivamiseen Behind the namesta], varsinki ku ottaa huomioon, että noita sukunimiä ei koskaan tekstissä mainita :D"

2 kommenttia:

  1. Munkin mielestä miesten piirtäminen on vaikeaa, varsinkin niiden hiusten, kosks ne alkavat sitten helposti näyttämään naiselta. Sun miehet näyttää onnistuneen hyvin :) Ja tsemppiä kirjoittamiseen, älä kiirehdi liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Heh, joo. Tykkään kauheasti piirtää pitkähiuksisia miehiä, jolloin "ongelma" on suurempi :D Kiitos tsempeistä, ehkä tämä tästä!

      Poista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.