sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Pääsiäisen lukumaraton + kooste

Osallistun Yöpöydän kirjojen järjestämään pääsiäisen lukumaratoniin. Aloitan maratonini tänään sunnuntaina klo 17 ja lopetan 24 tunnin päästä maanantaina klo 17. Huomenna on ohjelmassa pitkähkö bussimatka kotikotoa opiskelukaupunkiin, joten siinä pitäisi ainakin ehtiä hieman lukemaan.

Maratonpinoni näyttää seuraavalta:


Olen jo vähän aloittanut Anthony Doerrin kirjaa, mutta en ole vielä kovin pitkällä. Lisäksi ajattelin huomenna bussissa lueskella erästä tenttikirjaa, mutta en ole varma, laskenko sivut mukaan lopulliseen maratontulokseen. Jos lukeminen uhkaa silti loppua kesken, aion jatkaa Tommi Kinnusen Pinttiä äänikirjana. 

Onnea kanssalukijoille! 

17.00 Aloitan maratonin Kaikki se valo jota emme näe -kirjan lukemisella. 

19.20 Luin lautapelien ja Mignon-munan syömisen välissä 54 sivua. Seuraavaksi suihkuun ja sitten ajattelin piirrellä ja kuunnella Pinttiä

23.20 Kuuntelin Pinttiä eteenpäin tunnin ja 46 minuuttia. Nyt jatkan Kaikkea sitä valoa jota emme näe ja meben nukkumaan aitten, kun silmät eivät enää pysy auki. Hyvää (luku)yötä! 

14.00 Luin illalla 40 sivua Kaikkea sitä valoa jota emme näe. Jatkan varmaankin piakkoin! 

17.00 Lälläslää, en jatkanutkaan! Luin bussissa tenttikirjaa hurjat 16 sivua, kunnes huomasin maratonin päättyvän. 

Maratonin kooste

Lopulta maratonini meni melko lahjakkaasti penkin alle. Yhteensä luin 110 sivua ja kuuntelin äänikirjaa 1 h ja 46 min. Ajattelin, ettei minulla olisi muuta tekemistä kuin lukea, mutta yllättäen aikaa menikin kaikkeen muuhun. Olen kuitenkin tavallaan tyytyväinen saavutukseeni: on se enemmän kuin ei mitään! 

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun olit mukana maratonilla! Kaikki se valo jota emme näe on ihana kirja. Yhdessä kohtaa meinasi sen kanssa tulla kyllästyminen, mutta päästyäni kyseisen kohdan yli pitämällä vähän aikaa taukoa, on kyseessä yksi suosikkikirjoistani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos maratonin järjestämisestä!Tähän mennessä olen pitänyt Kaikesta siitä valosta jota emme näe melko paljon, vaikka olenkin vasta järkäleen alkumetreillä.

      Poista

Sano sanottavasi, mutta älä räyhää. Tarkistan kommentit ja julkaisen vain asialliset :)