lauantai 25. marraskuuta 2017

Superlukumaraton 26.11. (päättynyt) & Maratonin yhteenveto

Tällä kertaa pääsen hyppäämään mukaan Superlukumaratoniin, jota tällä kertaa emännöi Carry on reading -blogin Henna. Minulla on paljon keskeneräisiä kirjoja ja rutkasti koulukiireitä, mikä erittäin huono yhdistelmä. Tarkoitus on lukumaratoonata tämän viikonlopun aikana ja saada keskeneräisten kirjojen kasaa pienemmäksi. Goodreadsin lukutavoite on myös jäljessä (pitäisi lukea vielä kymmenisen kirjaa tämän vuoden aikana), mutta en tiedä, tulenko tänä(kään) vuonna sitä saavuttamaan. Kuva Carry on reading -blogista. 

Aloitan maratonin lauantai-iltana kello 18. Lukupinoni on alustavasti seuraava: 


Tuntematon sotilas ja Anna ystävämme ovat molemmat kesken. Ainakin Annan toivoisin saavani luettua loppuun tämän maratonin aikana, en tiedä, uskallanko luvata pystyväni samaan Tuntemattoman kanssa. Lisäksi luettavana ovat I'll give you the sun ja Yeah, yeah, tässä tulemme. Enkuksi lukeminen voi olla turmiollista maratonille, mutta katsotaan kuinka käy :) 

Tsemppiä ja lukuiloa muillekin osallistujille! 

18.30 Melkein onnistuin aloittamaan oikeaan aikaan, mutta piti hoitaa koulujuttuja sitä ennen. Nyt vuorossa kuitenkin Anna ystävämme, tarkoitus lukea se loppuun! 


20.00 Anna luettu, 83 sivua takana. Itkettää hiukan, en muistanut, miten ihana loppu tässä oli. Nyt vähän iltapalaa ja suihkuun, sitten pohditaan, millä jatketaan. 

21.30 Lähden seikkailemaan yötä kohden Tuntemattoman sotilaan kanssa. Viime yönä tuli yökyläilyn takia vähän valvottua, joten en tiedä, kauanko jaksan nyt lukea. Niin kauan kuin silmät pysyy auki ainakin :) hyvää lukuyötä, aamulla nähdään! 


12.40 Luettuja sivuja takana yhteensä 137. Tuntematonta on sen verran vähän jäljellä, että jos en saa sitä luettua tämän maratonin aikana, niin ainakin ensi viikolla saan. Nyt aamupalaa, sitten pidän varmaan vähän taukoa lukemisesta sen verran, että teen jotain koulujuttuja. Kenties puuhailen myös hieman blogin joulukalenteria, alkaahan joulukuu jo ensi viikolla (!!). 

18.30 Päivä hujahti muissa puuhissa ja ehdinkin takaisin kirjan pariin vasta viimeiselle puolelle tunnille, jolloin ehdin lukea 33 sivua Tuntematonta

Yhteenveto

Maratonin yhteenlaskettu sivumäärä oli siis 170 sivua. Se on melko pieni määrä, mutta sainpahan Annan luettua ja Tuntematontakin ihan kivasti eteenpäin. Ehkä olisin ehtinyt lukea enemmän, jos tälle viikonlopulle ei olisi tullut niin paljon muuta tehtävää, mutta ei kannata kuitenkaan ruveta jossittelemaan. Minulla oli kivaa ja se oli pääasia :) 

Kiitos vielä Hennalle maratonin järjestämisestä!

4 kommenttia:

 1. Jee, kiva että luet I'll Give You the Sunin! Sen kieli on varsinkin aluksi vaikeaa, mutta kirja on todella hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin, että tykkäsit siitä :) En vielä tiedä, päädynkö sen pariin tämän maratonin aikana, mutta yritän lukea sen joka tapauksessa mahdollisimman pian!

   Poista
 2. Kiva kun lähdit mukaan! Anna ystävämme, Tuntematon sotilas ja I'll Give You the Sun on roikkunut ikuisuuden omalla lukulistalla! :D Tsempit maratonille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sulle myös! Annaa voin ainakin täysin suositella ja Tuntematonkin on niin loppuvaiheessa, että voin ehkä jo suositella sitäkin :)

   Poista

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.