perjantai 1. toukokuuta 2020

Camp NaNoWriMo -päivitys 4


Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue!

10000 sanan tavoite tuli täyteen eilen iltapäivällä, mutta vappuhumun vuoksi (pysyin kyllä tiukasti kotona, älkää huoliko!) joudin päivittämään vasta nyt. Jos tarkkoja ollaan, niin pottiin kertyi myös kuusi sanaa tavoitteen päälle, joten voinen hyvällä omallatunnolla sanoa ylittäneeni tavoitteen :D

Olen suoritukseeni tyytyväinen. Sain campin Dystopiavampyyriromanssiin paljon paremman otteen kuin aiemmin, ja koen, että tästä on helpompi jatkaa. Kun huhtikuun alussa tekstiä oli noin 20 liuskan verran, on koko kässärin pituus tällä hetkellä 45 liuskaa. Valmista tekstistä ei tullut, enkä sitä odottanutkaan, mutta camp toimi loistavasti siinä tehtävässä, johon sitä tarvitsin: tarina eteni ja lisäsi minulle motivaatiota jatkaa tämän parissa. Huhtikuun aikana lähetin myös alun luettavaksi eräälle luottolukijalle, ja hän sanoi kiinnostuneensa tarinasta kovasti. Keskustelin hänen kanssaan myös vampyyrimyyteistä sun muusta, totta kai spoilereita vältellen, enkä muistanutkaan, kuinka ihanaa on puhua omasta tekstistään lukijan kanssa. Ääneen puhuminen myös selkeytti asioita itselleni.

Vaaleampi sininen käyrä on päivätavoite, tumma oma sanamäärä.

Olisi petkuhuiputusta sanoa, että kuukausi oli helppo kaikin puolin. Alkukuu meni mainiosti, olin koko ajan hieman edellä tavoitettani, mutta pääsiäinen katkaisi flow'n. Pidin tarkoituksellisesti pari päivää taukoa, mutta vaikka sain sanatavoitteeni kiinni, oli sanatavoitteeseen pääseminen silti toisinaan melkoista tervanjuontia, varsinkin, jos olin koko päivän kirjoittanut oppimispäiväkirjaa tai kotitentin vastauksia satojen sanojen verran, ja sen jälkeen piti vielä hakata näppäimistöä reilun 300 sanan verran. Tavoitteeseen kuitenkin pääsin hankaluuksista ja olen siihen tyytyväinen.
Päivittäiset sanamäärät. Kutsun tätä vekkuliksi käyräksi.
Todennäköisesti pidän nyt ainakin muutaman päivän lepotauon tekstistä, sillä varsinkin viimeinen viikko tuntui melko raskaalta rytistykseltä. Opintojakin on tällä hetkellä sen verran paljon, että keskityn mieluiten nyt eniten niihin, niin voin sitten kesällä kirjoitella paremmin. Toisaalta en haluaisi luopua rutiinistani, mutta katsotaan kuinka käy. Todennäköisesti osallistun myös heinäkuun Campiin, silloinkin DVR:lla, mutta toivon, että tarina etenisi jo ennen sitä.

Hyvää vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sanottavasi, mutta älä räyhää. Tarkistan kommentit ja julkaisen vain asialliset :)