maanantai 11. huhtikuuta 2022

Camp NaNoWriMo -päivitys 2

Reilu viikko Campia takana, ja sanoja kasassa n. 4600. Olen siis hieman aikataulusta edellä, mikä on erittäin positiivista. Toivon, että pääsisin tällä viikolla päivätavoitteiden yli ja kirjoitettua sanoja varastoon, koska puuhaa riittää: on paitsi yksi (todennäköisesti) vaikea tentti ja pitkähkö kenttätyöpäivä, mutta myös pääsiäinen, ja molemmat tulevat vaikuttamaan kirjoittamiseeni. Pääsiäislomalla tuskin kirjoitan, joten sanoja pitäisi kirjoittaa varastoon reippaasti, että pysyn aikataulussa loppukuunkin. 

Aloitin editoinnin ns. väliluvuista, koska ne muodostavan oman, vähän päätarinasta erillisen kokonaisuutensa, ja niiden fokusta pitäisi muutenkin terävöittää. Ongelmana on lähinnä se, että henkilöitä on todella paljon, ja lukijan pitäisi pysyä heissä perässä. Nämä väliosat (en todellakaan tiedä, mikä näille olisi hyvä nimitys!) luovat katsauksen kaikkien pään sisään, mutta pelkään silti, että he eivät erotu toisistaan tarpeeksi. (Voisinko poistaa jonkun näistä henkilöistä? Ehkä, mutta en halua :D) Toivon, että saisin tällä viikolla väliluvut valmiiksi, mutta se on ehkä vähän toiveajattelua (menossa on luku 6/9). Kirjoittamisrutiinin kanssa on ehkä hieman hakemista vielä, mikä johtunee osittain kiireestä, osittain pitkästä tauosta. Mutta kyllä tämä taas tästä, kirjoittaminen (/editoiminen) on onneksi kivaa! 

Kuten tein Pusun soittolistan kanssa pari vuotta sitten, järjestin myös P:n soittolistan uudelleen. Listan alkupuolella biisit ovat kronologisessa järjestyksessä tarinaan nähden (suurin piirtein biisi/luku). PMMP:n Valloittamaton on ns. lopputekstibiisi, sen jälkeen tulevat biisit on lähinnä yleisfiilistelyä. (Upotuksessa näkyy muuten vain 100 biisiä, kannattaa kurkata koko soittolista tästä, jos kiinnostaa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sanottavasi, mutta älä räyhää. Tarkistan kommentit ja julkaisen vain asialliset :)