lauantai 31. elokuuta 2019

Viisi vuotta

Enpä elokuussa 2014 uskonut, että tämäkin päivä nähtäisiin: Lasisipulissa täyttää viisi vuotta! Toisin sanoen olen kirjoittanut blogia jo puoli vuosikymmentä. Koen olevani suhteellisen kärsimätön ihminen, joten olen vähän yllättynyt siitä, että olen jaksanut pitää blogia melko aktiivisesti jo näin kauan, vaikka elämässäni on ollut kiireellisempiäkin aikoja, jolloin blogin päivittäminen on ollut prioriteettilistan pohjalla. Mutta tässä sitä kuulkaas ollaan!

Viiden vuoden ajalta luetuimmat postaukset ovat olleet:

1. Parhaaat (ja helpot) ukulele-biisit
2. Tuunaa kouluvihkot omin pikku kätösin 
3. Olen eksynyt Latviassa (Riika, osa 1)
4. Ihana Tallinna
5. Huhtikuun luetut 2019

Ehkä jonkin sortin juhlan paikka on se, että kouluvihko-postauksen on viimeinkin ohittanut joku toinen :D kyseinen postaus on keikkunut suosituimpana kaikki nämä vuodet, mutta viimeinkin joku, enemmään tosissaan oleva postaus on mennyt sen ohi. Toivottavasti ukulelevinkeistä on ollut iloa :) Riian matkakertomuksen ensimmäinen osa ja Tallinnan matkakertomus ovat ainoat reissujutut, jotka mahtuvat kymmenenkään kärkeen, mikä on myös melkoisen kiinnostavaa :D Yllättävintä on kuitenkin se, että tämän vuoden huhtikuun kirjakooste on päässyt top vitoseen! Vaikka samat postaukset tuossa listassa pyörii vuodesta toiseen, välillä löytyy tällaisia yllätyksiä.

Parikin kertaa joku on kysynyt, häpeänkö ensimmäisiä blogitekstejäni. Täytyy myöntää, että hieman kyllä, mutta en niin paljon, että haluaisin ne jotenkin poistaa tai piilottaa. Ne ovat osa minua ja osa tätä blogia. Niistä näkee, miten olen kehittynyt ;) Ja onhan siellä ihan hauskojakin juttuja, ainakin omasta mielestäni.

Kiitos kaikille lukijoille, kommentoijille ja ohikulkijoille! Ihanaa, että olette täällä vielä viiden vuoden jälkeenkin. <3

Edellisvuosien synttäripostaukset löytää täältä, täältä, täältä ja täältä. Ihan ensimmäiseen, viiden vuoden takaiseen postaukseeni pääset tästä.

6 kommenttia:

Sano sanottavasi rohkeasti, minä en pure ;)

Tarkistan kommentit räyhääjien varalta.