keskiviikko 14. joulukuuta 2022

Joulukalenteri 2022: luukku 14

Tervetuloa vuoden 2022 joulukalenteriin! 

Tänä vuonna joulukuussa sukelletaan Youtuben syövereihin. Oli kyse sitten prokrastinoinnista, itsensä viihdyttämisestä, musiikin kuuntelusta tai itsensä sivistämisestä, Youtube tarjoaa kaiken tarvittavan. Tuskin olen ainoa, joka toisinaan uppoaa johonkin kummalliseen kaninkoloon juuri Youtubessa! Tässä kalenterissa esittelen kourallisen lempikanaviani. Kenties joku löytää kalenterista jotain uutta ja mielenkiintoista katsottavaa! 

Luukku aukeaa joka toinen päivä.

14. luukku: Taskmaster


Taskmaster on brittiläinen tv-ohjelma, jossa koomikot tekevät enemmän tai vähemmän järjettömiä tehtäviä ja saavat niistä pisteitä jokseenkin mielivaltaisesti. Olen korona-aikana löytänyt tämän ohjelman, ja ihastunut ikihyviksi. Kahjo, absurdi ja välillä hyvinkin kaoottinen meno yhdistettynä kuivaan brittihuumoriin osuu omaan huumorintajuuni täydellisesti. On ihanaa, että on olemassa tällainen ohjelma, jota katsoessa saa nauraa ja heittää aivot narikkaan. (Naapurini varmaan tykkäävät, kun kuulevat minun kikattavan ääneen tätä katsoessani.) Ohjelmasta on tehty versiota monissa eri maissa, Suomessakin, mutta alkuperäinen on silti paras. (Kokonaisia jaksoja näkee muuten Mtv-palvelusta!) 

Taskmasterin Youtube-kanavalla ei ole kokonaisia jaksoja, mutta paljon yksittäisiä tehtäviä. Lisäksi kanavalla on nähtävillä erilaisia koosteita esimerkiksi tehtävistä, joita yhdistää jokin teema, tai jonkin tietyn kilpailijan parhaista hetkistä kilpailun parissa. Lisäksi kanavalla julkaistaan jaksoja myös eri maiden versioista. Jos olen esimerkiksi stressaantunut tai pahalla tuulella, saatan katsoa Youtubesta muutaman lempiklippini ja tulen paremmalle tuulelle välittömästi. 

Esimerkkivideona on siis luonnollisesti eräs kaikkien aikojen suosikkitehtävistäni, jossa on tarkoituksena yllättää Taskmaster Greg Daviesin oikeana kätenä toimiva Alex Horne. Kilpailijat yrittävät parhaansa, ja monet yrityksistä ovat, noh, hyvinkin yllättäviä. Katsokaa itse! 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä. Kanavalle pääset tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sanottavasi, mutta älä räyhää. Tarkistan kommentit ja julkaisen vain asialliset :)