lauantai 24. joulukuuta 2022

Joulukalenteri 2022: luukku 24

Tervetuloa vuoden 2022 joulukalenteriin! 

Tänä vuonna joulukuussa sukelletaan Youtuben syövereihin. Oli kyse sitten prokrastinoinnista, itsensä viihdyttämisestä, musiikin kuuntelusta tai itsensä sivistämisestä, Youtube tarjoaa kaiken tarvittavan. Tuskin olen ainoa, joka toisinaan uppoaa johonkin kummalliseen kaninkoloon juuri Youtubessa! Tässä kalenterissa esittelen kourallisen lempikanaviani. Kenties joku löytää kalenterista jotain uutta ja mielenkiintoista katsottavaa! 

24. luukku: Musical Hell


Maailmassa on paljon upeita musikaaleja, mutta jokaista hienoa teosta kohti maailmassa on myös kourallinen musikaaleja, jotka ovat enemmän tai vähemmän täyttä roskaa. Musikaalimaailman pimeimpiä ja kauheimpia hirvityksiä kaivelee Musical Hell -kanavan Diva, demoni ja musikaalien ystävä. En aina ole kaikesta Divan kanssa samaa mieltä (Mamma mia! -elokuvat ovat ehkä typeriä, mutta Divan ryöpytys niitä kohtaan on hieman kohtuutonta), mutta silloinkin, kun olen eri mieltä, yleensä allekirjoitan jotain pointteja. Kärkäs tyyli ei ole ehkä kaikkien mieleen, mutta itse pidän siitä, ja monesti musikaalihirvitykset myös ansaitsevat kritiikkinsä. Varsinaisten musikaalirikosten tuomitsemisen lisäksi kanavalla on myös lyhyempiä videoita, kuten Know the score -sarjaa, jossa keskitytään musikaalien musiikkiin, ja At the source, jossa nimen mukaisesti käsitellään teoksia, johon tunnetut musikaalit pohjautuvat. 

Viimeisen luukun esimerkkivideona on Musical Hell -video The Nutcracker – the untold story -elokuvasta. En ollut kuullutkaan kyseisestä jouluelokuvasta ennen tämän videon näkemistä, mutta kuten videosta selviää, siihen lienee hyvä syy. Kaikenlaisia aivopieruja sitä päästetäänkin suuren yleisön silmien eteen! 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä. Kanavalle pääset tästä

Tämän viimeisen luukun myötä hiljennyn itsekin joulun viettoon. Kiitos, että olet seurannut joulukalenteria tänä vuonna! Toivotan kaikille lukijoille ja satunnaisille ohikulkijoille oikein hyvää joulua tai muuta talven juhlaa (ja jos et juhli, niin muuten vain hyvää lauantaita)! ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sanottavasi, mutta älä räyhää. Tarkistan kommentit ja julkaisen vain asialliset :)